Hvorfor er det billigere?

Hvorfor er det billigere?

For at sammenligne toiletpapir er det ikke nok at kigge på prisen per rulle.

Forskellige mærker har forskellige dimensioner og længder på hver enkelt rulle, hvilket betyder at rulle-prisen ofte er misvisende.

Med almindeligt toiletpapir er det derfor mere retvisende at sammenligne på kiloprisen, da alle typer af almindeligt toiletpapir er lavet af det samme materiale, og kiloprisen vil derfor give et godt estimat for hvor meget toiletpapir man egentligt får for pengene.

Med bambus toiletpapir bliver det en smule mere kringlet. Bambus har andre kvaliteter end træ, især på blødhed og styrke. Vi har derfor ikke behov for at gøre vores ruller tunge når vi skal have rullerne til at holde længst muligt.

Af disse årsager sammenligner vi på meterprisen, da vi står inde for at vores toiletruller er konkurrencedygtige både på styrke og blødhed.

Regnestykket:

Tilsvarende 3-lags toiletpapir (gennemsnit):

Længe per rulle: 20,7 meter
Pris per kilo: 54,6 kr.
Pris per rulle: 6 kr.
Pris per meter: 0,29 kr.

Bampoo:

Længde per rulle: 35 meter
Pris per kilo: 41,05 kr.
Pris per rulle: 7,22 kr.
Pris per meter: 0,21 kr.

Bampoo abonnement:

Længde per rulle: 35 meter
Pris per kilo: 36,95 kr.
Pris per rulle: 6,54 kr.
Pris per meter: 0,19 kr.

Resultat:

Bampoo er med 0,21 kr. per meter 0,08 kr., eller hvad der svarer til 28,3% billigere end tilsvarende 3-lags toiletpapir. Med et abonnement kommer besparelsen op på 35,5%.

Det er svært at se ved første øjekast, men man vil hurtigt opdage at Bampoo holder i væsentligt længere tid end almindelige toiletruller og dermed giver en besparelse i sidste ende.
For at opnå størst mulig besparelse anbefaler vi at købe via abonnement. Der er ingen skjulte gebyrer og man kan stoppe når som helst.


Close